Friday, April 8, 2011

Oldalsáv


Amiről minden katona álmodik... Gondoljatok csak kicsit jobban bele, mennyire rettenetes ez a helyzet! Nem elég szegény katonának, hogy egész nap ilyesmi jár abban az elgyötört agyában, még alvás közben sem talál békességet és nyugodalmat. Mondjuk, nem okvetlenül csak a bakákat sújtja ez az átok, terhével együtt kell élnie minden férfinak.

De maradjunk a képnél. A magam részéről soha nem szerettem a nagy csöcsöket, bár a korszak HATALMAS sztárjának, Samantha Fox-nak lelkes híve voltam akkoriban. Azért, mert az idő tájt többször szerepelt együtt Lemmy-vel, aki viszont kifejezetten díjazza a nagy dudákat. Egy alkalommal még énekelni is megpróbáltak közösen, s bár ez azóta sem sikerült, egyiknek sem, az emlék attól még meghatározó.

De nem annak okán vásároltam ezt a felvételt tegnap, hogy elmondhassam mindezt. Hanem hogy legyen legalább egy képem, ami szervesen kapcsolódik a témához és ily módon ajánlgathatom majd vele ezt a blogot! És ami még ennél is fontosabb, hogy ilyen aranyos kis clickable thumbnail-t készítsek belőle, aztán beszúrjam a Plázacowboyba a linkkel, mely visszavezeti a vándort ide.

Most megnézted te is, ugye? Na látod, működik! Végeredményben, kicsiben sem rossz.

És igen, ahogyan azt megtapasztalhattad: ezzel tulajdonképpen készen is van készülő regényem. Legfontosabb része: az oldalsáv!

No comments:

Post a Comment